شکل ۳- ۸- منحنی سینوسی تغییرات دما هر دو آستانهی دمایی را قطع میکند ۲۶
شکل ۳- ۹- منحنی سینوسی تغییرات دما بالای هر دو آستانه ۲۶
فصل چهارم: یافتههای پژوهش و بحث
شکل ۴- ۱- میانگین تعداد شکار در تله در ایستگاه ۱ در بیضا (سال ۱۳۹۱) ۲۹
شکل ۴- ۲- میانگین تعداد شکار در تله در ایستگاه ۲ در بیضا (سال ۱۳۹۱) ۲۹
شکل ۴- ۳- میانگین تعداد شکار در تله در ایستگاه ۳ در بیضا (سال ۱۳۹۱) ۳۰
شکل ۴- ۴- میانگین تعداد شکار در تله از میانگین کل ایستگاهها در بیضا (سال ۱۳۹۱) ۳۰
شکل ۴- ۵- میانگین تعداد شکار در تله در ایستگاه ۱ در بیضا (سال ۱۳۹۲) ۳۲
شکل ۴- ۶- میانگین تعداد شکار در تله، در ایستگاه ۲ در بیضا (سال ۱۳۹۲) ۳۲
شکل ۴- ۷- میانگین تعداد شکار در تله، در ایستگاه ۳ در بیضا (سال ۱۳۹۲) ۳۳
شکل ۴- ۸- میانگین تعداد شکار در تله از میانگین کل ایستگاهها در بیضا (سال ۱۳۹۲) ۳۳
شکل ۴- ۹- میانگین تعداد شکار در تله، در دو سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ در ایستگاه ۱ در بیضا ۳۵
شکل ۴- ۱۰- میانگین تعداد شکار در تله، در دو سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ در ایستگاه ۲ در بیضا ۳۵
شکل ۴- ۱۱- میانگین تعداد شکار در تله، در دو سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ در ایستگاه ۳ در بیضا ۳۶
شکل ۴- ۱۲- میانگین تعداد شکار در تله، در دو سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ از کل ایستگاهها در بیضا ۳۶
شکل ۴- ۱۳- میانگین درجه حرارت روزانه در سال ۹۱ ۳۸
III
شکل ۴- ۱۴- میانگین درجه حرارت روزانه در سال ۹۲ ۳۸
IV
فهرست جدولها
عنوان صفحه
فصل دوم: مروری بر پژوهشهای انجام شده
جدول۲- ۱- طبقه بندی علمی انگور ۳
جدول ۲- ۲- سطح زیر کشت، میزان تولید و عملکرد انگور ۴
جدول۲- ۳- ترکیبات موجود در ۱۰۰ گرم میوهی انگور ۵
جدول۲- ۴- طبقه بندی علمی کرم خوشهخوار انگور ۶
جدول۲- ۵- ترکیبات موجود در فرمون خوشهخوار انگور و نسبت آن ها ۱۰
فصل سوم: روش تحقیق
جدول ۳- ۱- ارتفاع از سطح دریا، مختصات جغرافیایی باغات مورد تحقیق ۲۱
فصل چهارم: نتایج و بحث
جدول ۴- ۱- محاسبهی نیاز گرمایی به طور پیوسته برای تمام نسلها ۳۹
V
پیوست
پیوست ۱- جدول محاسبهی روز-درجه و روز-درجه تجمعی بر اساس روش یک سینوسی ۴۶
VI
فصل اول
مقدمه
۱ -۱ -اهمیت تحقیق
انگور یکی از با ارزشترین محصولات باغی است که تولید آن در ایران و دنیا اهمیت زیادی دارد. ایران به علت برخورداری از شرایط جغرافیایی و اقلیمی مناسب، یکی از مهمترین مناطق پرورش انگور در جهان محسوب میشود. بر اساس آمار فائو[۱] در سال ۲۰۱۲ تولید جهانی انگور ۵۸ میلیون تن میباشد که از این رقم ۲ تا ۳ میلیون تن سهم کشور ایران است. سطح زیر کشت انگور در ایران در مجموع برابر با ۳۳۰ هزار هکتار (۲۴۰ هزار هکتار آبی و ۹۰ هزار هکتار دیم) میباشد. در میان مناطق انگور خیز کشور، استان فارس با ۷۶ هزار هکتار سطح زیر کشت، بیشترین سطح زیر کشت را در کشور به خود اختصاص داده است. مطابق آمارنامهی وزارت جهادکشاورزی در سال ۱۳۹۰، سطح زیرکشت انگور در استان فارس ۷۶ هزار هکتار (۷۲ هزار هکتار بارور و ۴ هزار هکتار غیر بارور) میزان تولید این محصول در استان فارس ۵۵۰ هزار تن و میانگین عملکرد انگور در واحد سطح ۸ تن در هکتار میباشد منطقهی بیضا با ۱۵۳۵ هکتار سطح زیر کشت اهمیت بالایی در تولید انگور استان فارس دارد.
کرم خوشهخوار انگور یکی از آفات کلیدی انگور در اکثر نقاط کشور و استان فارس به حساب میآید که هر سال به درخت انگور حمله کرده و در صورت عدم مبارزه خسارات کمی و کیفی بسیاری به این محصول وارد میکند که موجب ریزش محصول و کاهش بازار پسندی آن میگردد. در بسیاری از مناطق، مبارزهی شیمیایی با این آفت یک نیاز است اما از سویی دیگر استفادهی بیرویه و بدون برنامه از سموم شیمیایی احتمال بروز مقاومت در آفت را گسترش داده و اثرات جانبی دیگری مانند نابودی دشمنان طبیعی، آلودگیهای زیستمحیطی، افزایش پسماند سم روی میوه و تهدید سلامت مصرف کنندگان را در پی خواهد داشت.
پایش و پیشآگاهی کرم خوشهخوار انگور، Lobesia botrana، با بهکارگیری تلهی …