پایان نامه ارشد: بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
پایان نامه ارشد:بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیتروژن و فسفر) بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
دانلود پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثرات اسانس نعناع کوهی بر خصوصیات ماست
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:ارزیابی خصوصیات زراعی و محتوای اسانس تولیدی در نعناع
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی : بررسی اثرات میکروبی اسانس آویشن و نعناع بر روی پنیر
دانلود پایان نامه ارشد:بازبینی خواص آنتی میکروبی و آنتی اکسیدانی روغن های اسانسی و ترکیبات آن ها و کاربردهای اخیرشان در فرآورده های آبزیان
دانلود پایان نامه :بررسی تأثیر ترکیبی بستهبندی با اتمسفر تعدیلشده با اسانسهای گیاهی بر کیفیت انبارداری میوه
پایان نامه کارشناسی ارشد: خصوصیات فیتوشیمیایی و بیولوژیکی اسانس دو گونه مرزه ایرانی
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسی ترکیبات اسانس آویشن در مراحل مختلف فنولوژی در منطقه قرق
پایان نامه: اثرات اسانس مرزه بر تخمیر شکمبه و عملکرد در بز غاله های بومی آذربایجان غربی(مهابادی)
دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثرات امواج مایکروویو براسانس و ترکیب شیمیایی موجود در گونه ی گیاهی رزماری
پایان نامه ارشد: بررسی اثر امواج مایکروویو بر استخراج اسانس و ترکیبات شیمیایی موجود در برخی نمونه های گیاهی
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثر بخشی اسانس برخی از گیاهان دارویی بر روی کنترل قارچ
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : تأثیر ریزمغذیها بر عملکرد اسانس سه گونه اکالیپتوس در منطقه سمنان
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی :تولید موتاسیون در گیاه نعناع فلفلی با استفاده از موتاژن EMS
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی دو روش استخراج بر اسانس و ترکیبات شیمیایی دو گونه بومادران
دانلود پایان نامه رشته کشاورزی : بررسی اثر ضدقارچی برخی از اسانسهای گیاهی بر قارچ آسپرژیلوسفلاووس
پایان نامه های دانلودی رشته کشاورزی – دامپروری
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی آویشن باغی در شرایط گلخانه(( Thymus vulgaris L))
دانلود پایان نامه ارشد : بررسی خصوصیات بیولوژیکی و مولکولی جدایه های ایرانی
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته زیست شناسی با موضوع گیاهان دارویی
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : اثرتیمارهای پس از برداشت بر کمیت و کیفیت سبزیجات تازه
پایان نامه صنایع غذایی
پایان نامه درباره:ساختار تشریحی و فعالیت ضد میکروبی برگ رزماری (Rosmarinus officinalis L.) در ارتباط با تکوین
پایان نامه های دانلودی رشته صنایع غذایی
پایان نامه های دانلودی رشته زیست شناسی
پایان نامه ارشد: خصوصیات اکولوژیکی و فیتوشیمیایی دو گونه مرزه بختیاری و مرزه کلاری
پایان نامه دکتری: بهبود فراسنجههای فیزیولوژیک و ملکولی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی با تغذیه عصارههای گیاهی
دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثر نانو کود کلات آهن و کود آهن بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی آویشن دنایی
پایان نامه ارشد: بررسی اثر pH و غلظت نمک و دمای پاستوریزاسیون بر پدیده دوفاز شدن دوغ
دانلود پایان نامه ارشد:بررسی اثرضد ویروسی عصاره گیاه مرزه علیه ویروس هرپس سیمپلکس تیپ یک درکشت سلول
پایان نامه ارشد:تأثیر انواع بستر و تاریخ کاشت بر رشد، عملکرد و اجزای عملکرد بذر گیاه ریحان (Ocimum basilicum. L)
دانلود پایان نامه ارشد:تأثیر انواع بستر و تاریخ کاشت بر رشد، عملکرد و اجزای