دانلود پایان نامه ارشد: تولید سس مایونز پروبیوتیک
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد: اثر ضد میکروبی عصاره هسته سنجد بر کیفیت و ماندگاری سس مایونز
پایان نامه ارشد رشته مهندسی صنایع : مدل سازی ریاضی تراکم باکتریایی سرمادوست ها در سس مایونز
پایان نامه کارشناسی ارشد: اثر ضد میکروبی عصاره هسته کاکتوس بر کیفیت و ماندگاری سس فرانسوی
پایان نامه های دانلودی رشته کشاورزی – دامپروری
پایان نامه های ارشد سایت عصر جدید-قسمت 11
پایان نامه ارشد رشته زیست شناسی : بررسی باکتری سالمونلا تیفی در سالاد به وسیله روش LAMP-PCR
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : استفاده از عصاره برگ زیتون به جای آنتی اکسیدان ها
پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : جداسازی و شناسایی سروتیپ های سالمونلاهای جدا شده از تخم مرغ های بومی
پایان نامه رشته صنایع غذایی : استفاده از نشاسته اصلاح شده هیدروکسی پروپیل دی>
لیست همه پایان نامه های قابل دانلود درباره سس مایونز