پایان نامه ارشد درباره:اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد
دانلود پایان نامه ارشد: بررسی اثر بیس فنول A بر یادگیری احترازی غیر فعال و توزیع گیرنده ی NMDA
پایان نامه ارشد: سنتز و شناسایی پلی اتر و آمید های فلوئوردار جدید مشتق از 2،′2- بیس 1،′1- باینفتیل و انواع دیاسیدها
پایان نامه : سنتز و شناسایی پلی(اتر- آمید)های فلوئوردار جدید مشتق از 2،′2- بیس (2- آمینو-4- تریفلوﺋورومتیلفنوکسی)- 1،′1- باینفتیل و انواع دیاسیدها
پایان نامه های دانلودی رشته تربیت بدنی
پایان نامه های دانلودی رشته مهندسی شیمی
پایان نامه سنتز و شناسایی لیگاندهای باز شیف مشتق شده از مشتقات سالیسیلآلدهید.
رساله دکتری شیمی آلی دانشگاه اصفهان
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد:استخراج پروتئین از کنجاله آفتابگردان و بررسی ویژگیهای عملکردی آن
پایان نامه ارشد: سنتز و شناسایی لیگاندهای باز شیف مشتق شده از مشتقات سالیسیل آلدهید و 3-آمینو استوفنونو کمپلکسهای Cu(II) آنها
پایان نامه ارشد: ابداع دستگاه جدید اسانس گیری از گیاه با بخار سرد ایجاد شده از طریق کاویتاسیون
پایان نامه ارشد: اثر تیمارهای حلقه برداری و اتفن بر صفات کمی و کیفی انگور رقم ‘ریش بابا قرمز’
پایان نامه ارشد: بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد کلسترول زرده و ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجه مرغهای مادر گوشتی
دانلود پایان نامه ارشد:سنتز مشتقات پیرانوپیرانها
دانلود پایان نامه ارشد:تهیه سبز آسیلالها و استاتها از آلدهیدها و الکلها در شرایط بدون حلال
پایان نامه ارشد:بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس وعصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران مانند گونه گیاهی عشقه (Hedera Pastuchovii) ولیلکی ((GleditsiaCaspica وتعیین خواص ضدباکتریایی وآنتی اکسیدانی
دانلود پایان نامه ارشد:اصلاح رفتار رزین اپوکسی با افزایش نرم کننده و شتاب دهنده
پایان نامه ارشد:بررسی تنوع ژنتیکی جمعیتهای بلوط ایرانی(Lindl. Quercus brantii) در بخشی از منطقه زاگرس با استفاده از مارکر مولکولی SRAP
دانلود پایان نامه ارشد:بررسی تاثیر استفاده از محلولپاشی کلروركلسیم بر عمر پس از برداشت كیوی استان گیلان (مطالعه موردی: آستانه اشرفیه)
دانلود پایان نامه ارشد:بررسی تاثیر استفاده از محلولپاشی کلرورکلسیم بر عمر پس از برداشت کیوی استان گیلان (مطالعه موردی: آستانه اشرفیه)
پایان نامه ارشد:بررسی تأثیر کودهای بیولوژیک و شیمیایی (نیتروژن و فسفر) بر عملکرد و میزان اسانس نعناع فلفلی در شرایط آب و هوایی اراک
دانلود پایان نامه:بررسی اثر غلظت سورفاکتنت پلی ونیل پیرولیدن pvp در اندازه نانو ذرات در پروسه تولید نانو دارو با استفاده از روش رسوب حلال ضد حلال در میکروکانالها
پایان نامه : ابداع دستگاه جدید اسانس گیری از گیاه با بخار سرد ایجاد شده از طریق کاویتاسیون و مقایسه آن با روش های معمول برروی دو گونه گیاه بومی از خانواده Compositae و بررسی خواص فیتوشیمیایی و بیولوژیکی این دو گیاه
دانلود پایان نامه ارشد : تاثیر ارتفاع روی خصوصیات مورفولوژیکی و برخی مواد ثانویه گیاه گزنه (Urtica dioica)
دانلود پایان نامه ارشد : مدل سازی سینتیک خشک کردن چای با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
پایان نامه : بررسی تاثیر افزودن پودر گزنه و ساپونین بر عملکرد، کلسترول زرده، ویژگیهای تخم مرغ و وزن جوجهی مرغهای مادر گوشتی
پایان نامه : بررسی تاثیر عصاره موسیر و زردچوبه و ترکیب آنها بر مدت ماندگاری خمیر ماهی کپور در شرایط انجماد 18- درجه سانتی گراد
پایان نامه ارشد: بررسی مواد تشکیل دهنده اسانس وعصاره چند گونه از گیاهان بومی شمال ایران مانند گونه گیاهی عشقه (Hedera Pastuchovii) ولیلکی ((GleditsiaCaspica وتعیین خواص ضدباکتریایی وآنتی اکسیدانی
دانلود پایان نامه ارشد : تعیین میزان قابلیت هضم و تجزیه پذیری تفاله انگور عمل آوری شده با قارچ
دانلود پایان نامه ارشد : بررسی واکنش ترکیبات اسیدی آلی با استرهای استیلنی
رساله دکتری رشته باغبانی-گرایش میوه کاری:پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم انگور به اسید سالیسیلیک و نیتریك اكسید در شرایط شوری
رساله دکتری رشته باغبانی-گرایش میوه کاری:پاسخ های مورفولوژیک و فیزیولوژیک دو رقم انگور به اسید سالیسیلیک و نیتریک اکسید در شرایط شوری
بیس فنول